От сторитата им в социалната мрежа се вижда, че двойката

...
 От сторитата им в социалната мрежа се вижда, че двойката
Коментари Харесай

На любовно пътешествие! Къде летуват Сашо Кадиев и приятелката му

 

От сторитата им в обществената мрежа се вижда, че двойката се глези със чорба от агнешко и чорба от омар, поднесена с намазана с масло филийка от пълнозърнест самун. “Влюбена съм в Исландия ”, написа в инстаграм Чоева. А до момента в който свири на синтезатор на фона на вулканичен пейзаж на полуостров Рейкянес, Кадиев реши и да попее, написа 24 часа.
-->


Припомняме ви, че преди да излезе в отпуск Сашо Кадиев се раздели дефинитивно с " Преди обед ". Според думите му зад това решение стои желанието му за смяна. Според скорошни клюки артистът бил подготвен да остане щатен водещ на предаването дружно с Деси Стоянова, само че управлението на медията отказали да трансформират контракта му.

В изявление за " 120 минути " пък, синът на Катето Евро изясни своето овакантяване с желанието си да има повече време за театъра и киното. По-паметливите обаче ще си спомнят, че още до момента в който беше водещ на " Преди обед ", артистът не спираше да пътува, да обикаля страната поради представленията " Горката Франция " и " Игра за двама ". Отделно се снимаше във всички филми на режисьора Ники Илиев. Така че надали са му липсвали спомагателните задължения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР